Over mij

Mijn naam is Manon van der Linden en ik ben de eigenaresse en schoonheidsspecialiste van Linden Beauty Care. In 2012 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialist en wenkbrauw stylist. In mijn vak ben ik een specialist in natuurlijke huidverbetering. Ik zal samen met u gaan voor het maximaal te behalen resultaat.
Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel ervaring op gedaan in diverse schoonheidssalons. In 2013 ben ik linden Beauty Care begonnen van uit huis en na drie jaar ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan en ben ik verhuist naar een nieuwe en super mooie locatie in Amstelveen, waar ik nu alweer twee jaar gevestigd ben.
Bij mij kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en tijdens deze behandelingen
werk ik met het huid verbeterende en 100% natuurlijke merk Esse Probiotic Skincare.

De salon

Esse Probiotic Skincare

De producten van Esse probiotic Skincare zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen van elke leeftijd. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar. Waar mogelijk zijn de ingrediënten van biologische teelt en uit het wild geoogst. Ook zijn alle producten proefdier vrij en bevatten geen dierlijke stoffen en alcohol (ethanol). Esse ziet geen enkele noodzaak om chemicalien te gebruiken om de huidconditie te verbeteren, omdat de natuur ons alle actieve ingredienten biedt die we nodig hebben. In de product lijn van Esse worden geen parabenen, petrochemicalien, synthetische geuren en synthetische kleur stoffen gebruikt. Dus geen schadelijke stoffen die de huid beschadigen of aantasten. Alle verzorgingsproducten van Esse hebben een huidverbeterende werking. Het beste resultaat bereikt u uiteraard als u de producten ook aanschaft voor thuis als algehele verzorging.

 

Het verhaal achter Esse Probiotic Skincare:

Esse is tevens aangesloten bij de Fair Trade organisatie PhytoTrade Africa. De enige non-profit organistatie die zich wijdt aan het ontwikkelen van betere leefomstandigheden van plattelandsgemeenschappen, via de inkoop van hun ingredienten. Phytotrade Africa heeft gemeenschapsprojecten in Zimbabwe, Namibia, Kenya, Uganda, Botswana en Zuid Afrika. Zij hebben hierdoor zeer hoge levensstandaarden gecreëerd voor duizenden mensen in Afrika.